Sven Beulen

Fractiemedewerker

"JA21 is voor mij simpelweg een antwoord op de problemen die ik hedendaags zie"

 

Mijn naam is Sven Beulen. Ik ben 22 jaar oud en geboren en getogen in het mooie Nederweert. Ik heb mijn havo afgerond aan het Philips van Horne in Weert. Tijdens mijn middelbare schooltijd heb ik interesse ontwikkeld in de politiek. Ik volgde debatten rond maatschappelijke thema’s op de voet en vanuit die interesse besloot ik de opleiding ‘Bestuurskunde en Overheidsmanagement’ te volgen aan Avans in ’s-Hertogenbosch. Deze heb ik afgelopen maart succesvol afgerond. Als afgestudeerd bestuurskundige heb ik meer dan ooit de urgentie gevoeld om bij te dragen aan de onderwerpen die mij aan het hart gaan. Zo ben ik enorm trots op waar Limburg voor staat. Denk aan haar gastvrijheid, bourgondische levensstijl en het Limburgs erfgoed in de vorm van carnaval, harmonieën, fanfares en schutterijen. Ik geloof dat onze Limburgse cultuur uniek is en dat JA21 dé partij is die onze Limburgse cultuur waarborgt en kan beschermen.

JA21 Limburg verkondigt voor mij de conservatief-liberale boodschap waar de provincie Limburg aan toe is. De provincie Limburg is toe aan een partij die zich hard maakt voor onze unieke Limburgse cultuur, maar juist ook voor het MKB, onze levensader die baat heeft bij lastenverlaging en minder regelgeving. Niet te vergeten maakt JA21 Limburg zich hard voor onze hardwerkende boeren en erkent JA21 Limburg de potentie die onze provincie bezit op het gebied van internationale economische ontwikkelingen.

JA21 is voor mij simpelweg een antwoord op de problemen die ik hedendaags zie. Zowel reële problemen, zoals het falen van het Nederlandse asielbeleid, als zelf gecreëerde problemen zoals het stikstofbeleid. JA21 Limburg is het alternatief op rechts, waarmee met een conservatief-liberale bril constructief gezocht wordt naar oplossingen en er niet wordt weggekeken als het moeilijk wordt. JA21 Limburg staat voor realisme en oplossingen, niet voor sensatie en onuitvoerbaarheid. Daarom voel ik mij thuis bij de partij!"