Ricardo Roso

Burgercommissielid

"Samen streven we naar een efficiënte, verantwoorde en rechtvaardige samenleving"

 

Ik ben Ricardo Roso, een van de oorspronkelijke leden van JA21 en momenteel dienstbaar als burgercommissielid. Mijn politieke motivatie begon vanuit een diepgewortelde overtuiging dat verandering noodzakelijk is. Mijn visie draait om een overheid die zich concentreert op haar kerntaken en waar de belastingdruk tot een minimum beperkt wordt.


Met 34 jaar aan levenservaring en als eigenaar van een financieel advieskantoor in Sittard, ben ik doordrongen van het belang van verantwoord financieel beleid en een efficiënte overheid. 


Mijn doel binnen JA21 is helder: een overheid die haar rol kritisch evalueert en enkel handelt in het belang van haar burgers. Samen streven we naar een efficiënte, verantwoorde en rechtvaardige samenleving, waar belastingen de lasten van onze inwoners niet onnodig verzwaren.
Laten we samen werken aan een toekomst waarin de overheid zich richt op haar kerntaken en waar de belastingdruk zo laag mogelijk is. Ik kijk ernaar uit om deze reis met u voort te zetten en concrete veranderingen te bewerkstelligen.

 

Contact